[X]

KI - kreativne intervencije

A++A-- o o o o o o o

#Poziv - A Fest, Tuzla

vrijeme: 28.4.2008. - 10.6.2008.
mjesto: Tuzla / Bosna i Hercegovina
url: http://www.kpm.ba/

2. internacionalni festival amaterskog, art i trash filma, A fest, održava se u Tuzli, Bosna i Hercegovina, od 4. do 8. srpnja i revijalnog je karaktera. Sudjelovanje je besplatno, a prijave se primaju do 10. lipnja.

Sudjelovati mogu i profesionalni filmski i videoautori. Svaki autor može poslati najviše tri filma. Prijavni formular treba se popuniti, a pravilnik potpisati, za svaki film zasebno.

Vrijeme nastanka filma nije bitno, a trajanje ograničeno na maksimalno 120 minuta. Filmove treba slati isključivo u DVD video formatu (svaki film na zasebnom nosaču). A fest može zadržati pristigle filmove u arhivi festivala i nije obavezan vratiti filmove pošiljatelju, izuzev u slučaju da autor dostavi povratne poštanske kupone.

U slučaju pristizanja prevelikog broja filmova, produkcijski tim A fest-a oformit će komisiju za odabir filmova koji će biti prikazani. Komisija će odabir izvršiti na osnovu tehničke ispravnosti pristiglih filmova te osiguravajući raznovrsnost autora i žanrova.

Film se prijavljuje na sljedeći način: na DVD nosaču treba pisati ime filma i autora; uz DVD nosač priložiti čitljivo popunjen prijavni formular - poželjno je na zasebnom nosaču dostaviti trailer (trajanje do 20 sec) i dvije fotografije iz filma koje će se koristiti za promociju festivala. A fest će koristiti prijavljene filmove za promociju filmova i festivala na prostoru BiH, kao i putem web stranice festivala.

U slučaju nepotpunih prijava, produkcijski tim A fest-a zadržava pravo da ne prikaže film na festivalu bez obavijesti autoru.

Na pošiljci naznačiti 'no commercial value', te poslati na:
UG 'Kuća plamena mira' Tuzla
Šetalište Slana banja bb
75 000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

Troškove izrade i slanja filmova snosi pošiljalac. Festival nije dužan, niti će isplatiti nadoknade autoru/ima, producentu, pošiljaocu, niti bilo kome drugom, za puštanje filma/video rada na festivalu.

13.05.2008. u 08:11 • [0 comments] • [print] • [#] • [ hr.digg Iskopaj Ukusno Del.icio.us Digg Furl Mrwong]

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

edukacija | RESIDENCIES, TRAINING

[-<]

•online:

O blogu | ABOUT

[-<]
Ovaj blog je nekomercijalan i funcionira na bazi entuzijazma | THIS BLOG IS NON-COMMERCIAL AND POWERED BY ENTHUSIASM.


kreativne intervencije:
Nezavisna mreža umjetnika.
|INDEPENDENT ARTIST NETWORK

ključne riječi | BLOG KEYWORDS:
[nezavisna umjetnička mreža, kazalište, blog, art, zvuk, umjetnost, ples, theatre, mladi, video, Balkan, multimedija, network, različitost, priče, razmjena, exchange, event, predstava, finance, performans, jazz improvizacija, tišina, instalacija, san, integracija, izvedbene umjetnosti, interakcija, tema mjeseca, proces, besplatno, financije, free, Zagreb, Mostar, Sisak, performing arts, Velenje, Petrinja, Glina, Croatia, South East Europe, Mediteran, Mediteraneum, sound, installation, Web 2.0, radionica, workshop, studio, 0 kuna, 0kn, silence, praznina]

PROCESS NOT PRODUCT!
Svi zainteresenjaci | All Interesthiusiasts

eXTReMe Tracker


google kultura.blog.hr
News Tube Hrvatska, Kazalište Aruša, Književnost.org, natjecaji.blogspot.com